PowerSlim

Samen met je coach naar een blijvend gezond gewicht

Monique en Mandy werken binnen Afslankcoaches Goirle met het door diëtisten ontwikkelde afslankprogramma PowerSlim. Het PowerSlim programma is geen dieet want je gaat niet perse minder eten… je leert om anders te eten!

Met PowerSlim kies je voor effectief en blijvend afvallen onder persoonlijke begeleiding.  Het afslankprogramma kent drie fases met zes vaste eetmomenten per dag. Om optimaal resultaat te boeken wordt er binnen het programma rekening gehouden met de functie van verschillende voedingsstoffen. De PowerSlim producten bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten en deze producten vervangen enkele voedingsmiddelen. Op deze manier worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden. De PowerSlim producten worden altijd gecombineerd met vlees, vis, groenten en bijvoorbeeld eieren. Samen met je coach werk je in 3 fases naar je streefgewicht, en een gezonder eetpatroon toe.

PowerSlim werkt met lekkere voeding. Je gaat niet perse minder eten maar je gaat anders eten. Als je besluit van start te gaan dan word er eerst een persoonlijk intake gepland. Hier meten we onder andere je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), en de spiermassa. Vervolgens start er een wekelijkse controle om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je onder begeleiding. Hiermee voorkom je het welbekende jojo-effect!

Afvallen onder persoonlijke begeleiding van Afslankcoaches Goirle:
– Deskundig advies
– Lekkere producten
– Gezond voedingspatroon
– Makkelijk vol te houden
– Wetenschappelijk onderbouwd

Wil jij een goede balans vinden tussen lekker maar toch gezond leven? Ben jij al een tijdje op zoek naar een steuntje in de rug? Maak dan kennis met Afslankcoaches Goirle. De beslissing om gewicht te gaan verliezen is niet zo maar een stap. Je persoonlijke coach adviseert en begeleid je naar een blijvend resultaat! Twijfel dus niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via onderstaande contactgegevens!

Ja, ik ontvang graag alle (start)informatie