Het team van Afslankcoaches Goirle

stelt zich graag aan je voor:

Mandy
Veel mensen denken bij het woord afvallen aan “crashen”. Minder eten, weinig energie etc. Op deze manier kom je een hoop essentiële voedingsstoffen te kort en na verloop van tijd komen de kilo s er net zo snel weer aan.
De grootste kracht is van het PS. food & lifestyle programma is dat het geen Crash dieet is waarbij je geen hongergevoel zal ervaren.

Het PS. food & lifestyle programma is eiwitrijk en koolydraatarm waarbij de spiermassa niet wordt aangetast maar de vetreserves worden aangepakt, zodat je op een goede en verantwoorde manier zal gaan afvallen. Door de grote diversiteit aan producten kun je elke dag gevarieerd eten en is het voor iedereen makkelijk vol te houden.

Als coach wil ik ervoor zorgen dat je iedere week met een glimlach op je gezicht weer naar huis gaat, je energielevel omhoog zal gaan en dat je op je streefgewicht blijft en niet zal terugvallen in het wel bekende jo-jo effect.

Laten we samen de start maken voor een gezonde lifestyle!

Monique
Door het enthousiasme van een collega ben ik in aanraking gekomen met het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Het is echt een top afslankprogramma wat in combinatie met de juiste coaching prachtige resultaten oplevert.
Het is erg fijn om met mensen naar een doel te werken. Als coach ben ik ook vertrouwenspersoon en dat maakt het contact nog intenser. Wekelijks ga ik met mijn deelnemers aan de slag om dichter bij hun doel te komen. Ik vind het super, dat PS. food & lifestyle vernieuwend blijft. Daarnaast is het wekelijkse weegmoment echt een drijfveer voor veel deelnemers om gemotiveerd te blijven!